DCVAI Implementing Cisco Data Center Virtualization and Automation: 300-170 Dumps | 300-170 exam youtube video

“DCVAI Implementing Cisco Data Center Virtualization and Automation:” 300-170 dumps free download (100+ Questions) shared on Pass4itsure, which is an reliable and trustworthy platform, https://www.pass4itsure.com/300-170.html dumps exam questions in Cisco CCNP Data Center helping to ready you for your successful Cisco Certification. with 100% success guarantee.

Updated: Aug 23, 2017
Q&As: 102

[100% Pass Cisco 300-170 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWZzkydEcwa19TQWM

[100% Pass Microsoft 70-331 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWX2NfdW10MUk1MHM

You need to practice questions for a week at least to score well in the Cisco 300-170 dumps exam.

 

300-170 dumps

Pass4itsure Latest and Most Accurate Cisco 300-170 Dumps Exam Q&AS:

1.Model settings enabled in the Model Options dialog apply to Model settings enabled in the Model
Options dialog apply to
A. all models.
B. the current model only. C.
all models in the project. D.
archived models only.
300-170 exam 
Answer: B
2.Which of the following are ways of displaying the Palette? (Choose 2)
A. SelectTools ? Display Preferences
B. SelectTools ? Customize Toolbars
C. Right-click in the Toolbar area
D. SelectTools ? Model Options
Answer: B,C
3.When generating a diagram for an Impact and Lineage Analysis, what does PowerDesigner create?
A. New diagram in the same package of the same model
B. New diagram in a new package of the same model
C. New diagram in a new model
D. Visual display that cannot be saved
300-170 dumps 
Answer: C
4.A COPY of an object that is tied to its parent object is known as a .
A. Stereotype
B. Shortcut
C. Replica
D. Domain

Answer: C
5.Which of the following is FALSE about workspaces? (Choose 2)
A. Can hold a Repository
B. Can include external files
C. Can be saved locally
D. Multiple workspaces can be opened at the same time
300-170 pdf 
Answer: A,D
6.User Profiles can NOT create defaults for which of the following?
A. Database Generation Options
B. Display Preferences
C. Report Sections
D. Model Options
E. General Options
F. Repository Definitions
Answer: C
7.Which of the following are business rules types? (Choose 2)
A. Constraints
B. Annotation
C. Associative
D. Formula
300-170 vce 
Answer: A,D
8.Which of the following objects are NOT found in a Conceptual Data Model? (Choose 2)
A. Manyto many relationships
B. Relationship joins

C. Foreign identifiers
D. Domains
E. Primary identifiers
F. Data items
Answer: B,C
9.Which artifact can NOT be modeled in a Logical Data Model?
A. Entity
B. Attribute C.
Data item D.
Inheritance
300-170 exam 
Answer: C
10.Which of the following is FALSE about Model Generation?
A. New CDM can be generated directly from an existing CDM
B. New PDM can be generated directly from an existing CDM
C. New CDM can be generated directly from an existing database
D. New CDM can be generated directly from an existing PDM
Answer: C
11.What are the ways in which you can enforce referential integrity? (Choose 2)
A. Use a Primary Key Constraint
B. Use a Foreign Key Constraint
C. Use Application Code
D. Use a Domain
300-170 dumps 
Answer: B,C
12.A(n) relationship is a relationship between an entity and itself.

A. Replica B.
Reflexive C.
Mandatory
D. Associative
Answer: B
13.Which one of the following Inheritance Generation modes will cause attributes to be lost when
generating a Physical Data Model?
A. Generate parent
B. Generate children, Inherit only primary attributes
C. Generate children, Inherit all attributes
D. Generate parent and children, Inherit all attributes
300-170 pdf 
Answer: B
14.A primary key must meet the following conditions. (Choose 2)
A. Be unique
B. Contain coded information
C. Have a definite value
D. Be a surrogate key
E. Be clustered
F. Be accessible to the table creator
Answer: A,C
15.What are some of the characteristics of a Domain? (Choose 2)
A. Can be used to define a standard data type, data length, and data precision
B. Can be used to define standard attributes of an entity
C. Can only be used within a Conceptual Data Model

D. Can provide consistency across common attributes
E. Cannot be modified once associated to an attribute
300-170 vce Answer: A,D
16.In which PowerDesigner model are stored procedures supported?
A. Conceptual Data Model
B. Logical Data Model C.
Physical Data Model D.
Requirements Model
Answer: C
17.What statement is FALSE about triggers?
A. Implemented in a physical database as internally stored code
B. Can be used to improve performance
C. Automatically invoked based upon insert, update, or delete actions taken against a table
D. Initiated directly from an application program
300-170 exam Answer: D
18.Where do you define Trigger Template items? (Choose 2)
A. Model ? Triggers
B. Database ? Generate Database
C. Tools ? Model Options
D. Tables property sheet, Triggers tab
E. Database ? Edit Current DBMS
Answer: A,E
19.Physical Data Model macros can be embedded into and to
generate SQL statements. (Choose 2)
A. Template Items
B. Table via the Script tab
C. Business Rules
D. Procedures
E. View Queries
F. Extended Objects
300-170 dumps Answer: A,D
20.Which of the following are TRUE about a given report template? (Choose 2)
A. Can only be used for a specific model type
B. Can be saved within the model
C. Cannot be built for a multi-model report
D. Cannot be built from more than one section
Answer: A,D
21.Which of the following statements is correct regarding the differences between Service Oriented
Architecture (SOA) and Enterprise Application Integration (EAI)
A. EAI is the next progression of a SOA. It allows applications to interact more easily.
B. SOA solves all the problems associated with EAI.
C. EAI solved many problems with integrating applications. SOA is the next evolutionary step.
D. SOA allows systems to be tightly coupled eliminating the loose coupling inherent with EAI.
300-170 pdf Answer: C
22.Which one of the following items is NOT a key aspect of a Service Oriented Architecture system.?
A. Tight coupling
B. Service Contract
C. Reusability
D. Statelessness
Answer: A
23.Second generation Web Services are characterised by which one of the following characteristics?
A. Support for WS-* extension (or WS-* stack) web services
B. Support for Service Oriented Layers built on first generation Web Services
C. Support for SOA built using first generation Web Services technology
D. None of the above
300-170 vce 
Answer: A
24.What is the default value for the RIP garbagetime setting?
A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Correct Answer: C
24.
Given router interfaces 10.0.0.1/24, 10.10.10.10/24, 192.168.0.1/24, and 192.168.255.254/24 on a
Summit7i switch what will be the OSPF router ID given the following command: config ospf routerid
automatic?
A. 10.0.0.1/24
B. 10.10.10.10/24
C. 192.168.0.1/24
D. 192.168.255.254/24
Correct Answer: D
25.
Which command would you use to configure VLAN corporate with IP address 192.168.0.1/16?
A. config vlan corporate ipaddress 192.168.0.1/16
B. config ipaddress corporate vlan 192.168.0.1/16
C. config ipaddress 192.168.0.1/16 vlan corporate
D. config ipaddress 192.168.0.1/16 corporate vlan
300-170 dumps 
Correct Answer: A
26.VLAN aggregation allows multiple sub-VLANs to share a single IP subnet.
A. True
B. False
Correct Answer: A
27.
How do you disable Split Horizon?
A. disable rip splithorizon noadvertise
B. unconfig rip splithorizon
C. disable rip splithorizon
D. unconfig rip splithorizon noadvertise
300-170 exam 
Correct Answer: C

Your real journey to success in Cisco 300-170 dumps, actually starts with Pass4itsure exam practice questions that is the excellent and verified source of your targeted position.We have the most professional expert team to back up our grate quality https://www.pass4itsure.com/300-170.html dumps. If you still cannot make your decision on purchasing our product, please try our free demo.

To get more information about 300-170 dumps go here:http://www.certificationvce.com/discount-valid-dcvai-300-170-dumps-pdf-questions/

More information about this exam can be found at:http://www.certfans.com/latest-release-cisco-ccie-400-051-dumps/