Cisco 640-916 Practice Tests Vce Exams With VCE And PDF For Groundbreaking Results Download

Cisco 640-916 Exam Certification Guide presents you with an organized test preparation routine through the use of proven series elements and techniques.“Do I Know This Already?”quizzes open each chapter and allow you to decide how much time you need to spend on each section.Cisco 640-916 lists and Foundation Summary tables make referencing easy and give you a quick refresher whenever you need it.Challenging Cisco 640-916 review questions help you assess your knowledge and reinforce key concepts.Cisco 640-916 exercises help you think about exam objectives in real-world situations, thus increasing recall during exam time.

The Cisco 640-916 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1) exam is the exam associated with the Cisco Certified Entry Network Technician (CCENT) certification and is a tangible first step in achieving an Associate-level certification Candidates can prepare for this exam by taking the Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1) course. This exam tests a candidate’s knowledge and skills required to successfully install, operate, and troubleshoot a small branch office network. The exam includes topics on the operation of IP data networks, LAN switching technologies, IPv6, IP routing technologies, IP services (DHCP, NAT, ACLs), network device security, and basic troubleshooting

 

Exam A QUESTION 1
1. By what percentage is the congestion window reduced when the typical TCP congestion avoidance process is engaged due to congestion
A. 100 %
B. 75 %
C. 50 %
D. 12 %
Correct Answer: C QUESTION 2
2. Which is the correct port type for a Fibre Channel HBA connected to a Fibre Channel hub?
A. NP_Port
B. E_Port
C. N_Port
D. NL_Port

Correct Answer: D QUESTION 3
3. What is the benefit of a modular data center design?
A. ease of management
B. doesn’t require configuration
C. resilience
D. one size fits all

Correct Answer: C QUESTION 4
4. What information do bridges and switches use to forward data?
A. destination MAC address
B. destination IP address
C. they send all data to all ports, save port it was received on
D. destination hostname

Correct Answer: A QUESTION 5
5. What do the following commands accomplish? N100v-VSM(config)# port-profile VMdata N100v-VSM(config-port-prof)# state enabled
A. Pushes the port profile named VMdata to the VMware vcenter server on the Nexus N1000v-VSM
B. Displays the configuration of the port profile named VMdata
C. Resets the port profile named VMdata to default settings
D. Deletes the port profile VMdata

Correct Answer: A QUESTION 6
6. What interface provides heartbeat messages between the VEM and VSM?
A. packet
B. backplane
C. management
D. control

Correct Answer: D
QUESTION 7
7. Which is not a basic state of an Ethernet interface on a UCS Fabric Interconnect?
A. uplink
B. enabled
C. server
D. unconfigured
Correct Answer: B
QUESTION 8
8. On a Fibre Channel network, what is an example of a control between initiators and targets?
A. ARP
B. zoning
C. Media Access Control
D. Fibre Channel fencing

Correct Answer: B
QUESTION 9
9. Which Nexus 2000-Series Fabric Extender does NOT support connections to both Nexus 5000 Series switches and Nexus 7000 Series Switches
A. Nexus 2248TP
B. Nexus 2232PP
C. Nexus 2248TP-E

Correct Answer: C
QUESTION 10
10. What is the port mapping for a Fibre Channel HBA connected to a MDS Fibre Channel switch?
A. N Port to S Port
B. H Port to S Port
C. N Port to F Port
D. H Port to N Port

Correct Answer: C
QUESTION 11
11. What is the STP requirement for Cisco FabricPath?
A. MST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN
B. STP is required only to resolve border link failures
C. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN
D. MST must be condfigured on every Cisco FPBI

Correct Answer: B
QUESTION 12
12. What layer of the tiered data center architecture do FWSM, ACE, and WAAS usually appear?
A. transport
B. aggregation
C. access
D. network

Correct Answer: B
QUESTION 13
13. What is the principle function of the data center core layer?
A. QoSmarking
B. firewalling and intrusion prevention
C. high-speed packet switching
D. access control

Correct Answer: C
QUESTION 14
14. Which is NOOT a feature of OTV?
A. control plane-based MAC teaming
B. dynamic encapsulation
C. native automated multihoming
D. psuedo wires and tunnels

Correct Answer: D
QUESTION 15
15. What commands displays what physical ports are assigned to vsan 10?
A. mds-a# show VSAN 10 C
B. mds-a# show VSAN 10 database
C. mds-a# show VSAN 10 ports
D. mds-a# show VSAN 10 membership

Correct Answer: D
QUESTION 16
16. Which storage protocol is block based?
A. Fibre Channel
B. SSH
C. Telnet

D. CIFS
Correct Answer: A
QUESTION 17
17. Which feature monitors state transitions of components and processes in UCS?
A. state manager
B. discovery
C. state monitor
D. finite state machine

Correct Answer: D QUESTION 18
18. What command displays the connected VEMs on a Nexus 1000V VSM?
A. N1000-VSM# show vem
B. N1000-VSM# show vem status
C. N1000-VSM# show module
D. N1000-VSM# vem status

Correct Answer: C QUESTION 19
19. What component of UCS B Series is also referred to as a FEX?
A. UCS 5108
B. UCS 6120
C. UCS 2104XP
D. UCS 6248UP
Correct Answer: C QUESTION 20
20. Which requirement is unique to service profile templates?
A. pooled identifies
B. NIC
C. VSAN

D. VLAN
Correct Answer: A QUESTION 21
This volume is part of the Exam Certification Guide Series from Cisco 640-916.Cisco 640-916 in this series provide officially developed exam preparation materials that offer assessment, review, and practice to help Cisco 640-916 Certification candidates identify weaknesses, concentrate their study efforts, and enhance their confidence as Cisco 640-916 exam day nears.